Webbplatsdesign som bygger ditt varumärke och accelererar tillväxten

Vi erbjuder webbdesigntjänster som kombinerar visuell attraktion och användarvänlighet. Vi skapar webbplatser som är både attraktiva och effektiva verktyg för tillväxt.

Design spelar roll

Vår webbdesign kombinerar visuell attraktion och användarvänlighet. Vi skapar hemsidor som inte bara ser bra ut, utan också fungerar som kraftfulla verktyg för tillväxt. Din hemsida är ditt företags röst online och kanske det viktigaste verktyget för att nå din målgrupp. Designen utgår alltid från din målgrupp, varumärke och mål. Vårt mål är att skapa en hemsida som inger förtroende, betjänar, informerar och engagerar besökare. En väldesignad webbplats ser inte bara bra ut, utan fungerar också som ett effektivt tillväxtverktyg.

Visualitet, användbarhet och kommunikation kompletterar varandra, skapar en tydlig struktur och sökmotorvänlig sida. Vi ser till att din webbplats är tilltalande för ögat och är designad och implementerad på ett användarorienterat sätt. Med vår hjälp kan du få den hemsida du vill ha och en stark grund för ditt varumärkes kommunikation online.

Vi förenklar tillväxt: Experiment, kreativitet och smart marknadsföring

Hos oss är förenkling inte bara en slogan – det är vårt sätt att nå framgång, och det inkluderar tillväxthackning. Tänk på en situation där försäljningen av din produkt ökar markant på kort tid, din varumärkeskännedom ökar och du får högkvalitativa leads i bulk. Detta är inte bara en önskedröm utan en verklig möjlighet genom tillväxthackning.

Lär dig mer om tillväxthackningens värld med oss

Vad i hela friden är growth hacking?

Growth hacking, även känd som tillväxtmarknadsföring, representerar en systematisk, kostnadseffektiv och kontinuerlig kampanj med hjälp av sociala medier, sökmotorannonsering och sökmotoroptimering (SEO).

Vad är målet med growth hacking?

Målet är tydligt – tillväxt i produktförsäljning, ”growth hack”, ökad varumärkeskännedom och ökad försäljning genom generering och identifiering av kvalitetsleads.

Skillnad mot traditionell marknadsföring??

Medan det traditionella fokuset ligger på att sprida produktinformation, modifierar vi din produkt för att möta marknadens behov. Att hantera kundresan är lika viktigt för oss som att sprida medvetenhet.

Vår framgång bygger på experiment, kreativitet och användning av intelligent data. Experimentellt datadrivet arbete hjälper oss att ta reda på hur vi kan utveckla och marknadsföra din produkt effektivt. Med kontinuerlig dataanvändning, testning, kreativ marknadsföring och kunskap om beteendepsykologi skapar vi intelligent marknadsföring.

En automatiserad instrumentpanel hjälper oss att övervaka och optimera målen för varje fas. Vi hanterar planering och genomförande av marknadsföringsinnehåll och kampanjer i olika kanaler, vilket skapar en enhetlig marknadsföringsstrategi. Denna strategi utnyttjar digitala kanaler som sociala medier och sökmotorannonsering, vi lovar enkla medel för att öka synlighet och tillväxt.

Kampanjer, analys, resultat!

Vi tar din marknadsföring till en ny nivå med riktade kampanjer, med hjälp av korrekta analyser. Vår kundorienterade strategi garanterar att vi når rätt målgrupp. Lyckas med digital marknadsföring – du får mätbara resultat och optimerad annonsering av oss.

Riktade kampanjer, korrekta analyser och mätbara resultat, det är så vi optimerar din marknadsföring. Vår kundfokuserade strategi säkerställer att din marknadsföring vänder sig till exakt rätt målgrupp. Med hjälp av korrekt data optimerar vi din annonsering för effektivitet och avslöjar vilka annonser och kanaler som ger bäst resultat. Digital marknadsföringsrapportering och analys öppnar dörrar för utveckling. Vår styrka är mätbarhet och dataanalys. Nå konkreta resultat och lyckas med din marknadsföring med vår hjälp

Sociala medie-kampanjer…

Optimera dina sociala medier-kampanjer effektivt med oss. Vi erbjuder expertis för att förmedla ditt budskap med hjälp av våra högkvalitativa foto- och videoproduktioner. Fokusera på kärnverksamheten medan vi tar hand om innehållet och kampanjernas skapande. Upptäck hur vi kan göra din synlighet i sociala medier ännu mer imponerande och skapa konkreta resultat.

E-post kampanjer…

Vi skräddarsyr dina kampanjer för att sticka ut från mängden! Oroa dig inte längre för att dina meddelanden ska hamna i skräpposten – våra kampanjer fångar uppmärksamhet och får mottagarna att reagera. Du kan lugnt fokusera på kärnverksamheten medan vi tar hand om planering och genomförande av dina e-postkampanjer.

Produktlansering…

Har ditt företag precis lanserat en ny fantastisk produkt? Fantastiskt! Vi har omfattande erfarenhet av framgångsrika produktlanseringar och vill hjälpa dig att göra din produkt synlig. Produktlanseringar är spännande och roliga evenemang som, om de lyckas, kan generera mycket positiv uppmärksamhet för både din produkt och ditt varumärke. Kreativitet och strategi kombineras när vi tillsammans utformar en effektiv kampanj för produktlanseringen. Du kan lita på att din produkt får den uppmärksamhet den förtjänar!

Pålitliga applikationer, lösningar på utmaningar

Lös affärsutmaningar genom att lita på vår kodningsförmåga. Vi erbjuder skräddarsydda applikationer och mjukvaror som är pålitliga, användarvänliga och hållbara investeringar.

Vi erbjuder en lösning för utmanande affärssituationer i form av att utveckla din egen applikation eller mjukvara. Vi kodar med skicklighet och lång erfarenhet i samarbete med nystartade företag, tillväxtföretag och medelstora företag. Vi har erfarenhet av både små projekt och stora internationella projekt. Vi hjälper till med idéer, produktifiering och visuell design – var du än behöver hjälp. En högkvalitativ produkt är pålitlig, användarvänlig och en rimlig investering. Tack vare vår mångsidiga expertis är vi en stark partner i dina produktprojekt, förutom tekniskt kunnande, som hanterar alla faser av produktifieringen, från idé till underhåll. Vår snabba och effektiva programmerings expert garanterar slutresultat av högsta kvalitet. Lös dina affärsutmaningar genom att lita på vår erfarenhet och expertis!

ERP – OPTIMERA OCH AUTOMATISERA DIN PRODUKTION

Genom Enterprise Resource Planning (ERP) kan du effektivt och bekvämt optimera och automatisera dina produktionsprocesser. ERP är en omfattande integrerad systemlösning som möjliggör hantering av resurser och processer i ditt företag.

WMS – EFFEKTIVT LAGERHANTERINGSSYSTEM

Ett enkelt Warehouse Management System (WMS) erbjuder flera betydande fördelar för företag som hanterar lager och logistik genom optimerad lagerhantering, bättre spårbarhet och minskad produktförlust.

BOKNINGSSYSTEM – ENKEL OCH SMIDIG BOKNING

Ett praktiskt och användarvänligt bokningssystem ger flera fördelar. Användarvänlighet gör bokning och hantering av bokningar smidigt både för kunder och personal.

Copywriting & Some: Syns du, så finns du!

Tillsammans är kraften från innehållsproduktion och sociala medier en stark marknadsföringskraft som berättar just din historia och når ut till den stora massan!

Vi står för helheten. Det handlar inte bara om text och bilder – det innebär mångsidig skapande av innehåll: vi skriver, filmar, söker information, formulerar texter, bygger varumärken och optimerar för sökmotorer. Allt detta syftar till att undervisa, erbjuda mervärde, stanna i minnet och leda kunden mot köpbeslut.

Sociala medier, är som ett skyltfönster för innehåll till världen. Över 50 procent av konsumenterna medger att det påverkar deras köpbeslut. Därför ser vi till att våra sociala medie-inlägg är regelbundna och synliga. Tillsammans skapar dessa två, innehållsproduktionen och sociala medier, en kraftfull marknadsföringsstrategi. Vi berättar din historia och för den dit där människor är.

Vill du att din historia ska höras och synas? Ta kontakt!

Some-kampanjer…

Optimera dina sociala mediekampanjer effektivt med oss. Vi erbjuder expertis för att förmedla ditt budskap med hjälp av våra foto- och videoproduktioner. Fokusera på det väsentliga medan vi tar hand om innehållsproduktionen och skapar kampanjer. Lär dig hur vi kan göra din synlighet på sociala medier ännu mer effektiv och uppnå konkreta resultat.

E-postkampanjer…

Vi skräddarsyr dina kampanjer för att sticka ut från mängden! Oroa dig inte längre för att dina meddelanden ska försvinna i skräpposten, våra kampanjer väcker uppmärksamhet och får mottagarna att reagera. Du kan fokusera lugnt på din kärnverksamhet medan vi tar hand om planeringen och genomförandet av dina e-postkampanjer.

Produktlansering…

Ditt företag har just lanserat en ny fantastisk produkt? Fantastiskt! Vi har en stark erfarenhet av framgångsrika produktlanseringar och vi vill hjälpa dig att göra din produkt synlig. Produktlanseringar är spännande och roliga evenemang, och när de lyckas får de massor av positiv uppmärksamhet för både din produkt och ditt varumärke. Kreativitet och strategi förenas när vi tillsammans planerar en effektiv produktlanseringskampanj. Du kan lita på att din produkt får den uppmärksamhet den förtjänar!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

TA KONTAKT

Telefon: +358 44 9834866
E-post: office@enkel.fi
Öppettider: mån-fre 9-16
Adress: Köpmansgatan 16, 68600 Jakobstad
Är du intresserad av att samarbeta med oss eller vill du ha mer information om våra tjänster? Fyll i formuläret intill, så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Tack för ditt intresse!