APP & ERP utveckling…

Stöter din verksamhet på utmaningar där du ännu inte hittat en lösning? Att utveckla en egen applikation eller programvara kan vara den lösning som behövs för att stärka din verksamhet. Vi kan hjälpa till att öka effektiviteten och kostnadskontrollen i er verksamhet.

BOKNINGSYSTEM

Kunden älskar det som är enkelt, personalen tackar när allt är tydligt! Ett komplett bokningsystem för service och underhåll, från bokning online, till arbetsorder som den anställde och kunden samtidigt ser i sin mobil! Du ser automatiskt när ordern är klar och fakturerad.

TIMKOLL

Tidrapportering med frånvaro och personalliggare, anställda som får klocka via stämpelklocka eller sin mobil. Vi utvecklade ett komplett tidrapporteringsystem som John Fröberg Ab säljer åt sina kunder i Sverige.

Q-BERRY

Bärplockning där anställda ser exakt sin förtjänst och företagaren ser i real-tid hur mycket bär som plockas med integration till vågsystemen där bären vägs, så funkar systemet vi byggde åt Q-Berry.

TRIVSEL WMS

Städning på fältet med ett hundratal kunder där behövs uppföljning, när varor ska fyllas på, vilka varor som gått ut ur lager och en överskådlig rapportering för fakturering så fungerar systemet vi byggt åt städföretaget Trivsel.

BOKNINGSMOTOR

Kunderna älskar enkelheten, personalen älskar när allt är tydligt! Ett heltäckande bokningssystem för tjänster och underhåll, från onlinebokning till arbetsorder, som kan ses samtidigt av både medarbetare och kunder på deras mobiltelefoner! Du kommer automatiskt att se när din beställning är klar och fakturerad.

TIMKOLL

Tidrapporter med frånvaro- och personallistor, medarbetarna kan stämpla in med hjälp av en stämplingsenhet eller mobiltelefon. Vi utvecklade ett omfattande tidrapporteringssystem som John Fröberg Ab säljer till sina kunder i Sverige.

Q-BERRY

Bärplockning, där arbetarna kan se exakt vad de har tjänat och entreprenören kan se i realtid hur många bär som har plockats genom att integrera med ett vågsystem där bären vägs, det är så systemet vi skapade för Q-Berry fungerar.

TRIVSEL WMS

Systemet är utformat för att underlätta rengöringen för personer som arbetar ute på fältet, samtidigt som det betjänar hundratals kunder. Det gör det möjligt för personalen att rapportera om artiklar, spåra behov av lagerpåfyllning, produktuttag och skapa tydliga rapporter för fakturering.

Mobilapplikationer

TILL ETT RIMLIGT PRIS

kustom designade.

Vi utvecklar mobilapplikationer för både iOS- och Android-plattformarna kostnadseffektivt. Mobilapplikationsutveckling är vår specialitet.

Vårt team består av kunniga och passionerade designers och utvecklare som är dedikerade till att skapa visuellt tilltalande och användarvänliga appar. Vi använder den senaste tekniken för att erbjuda unika upplevelser som uppfyller dina kunders behov.

ERP – OPTIMERA OCH AUTOMATISERA DIN PRODUKTION

Genom Enterprise Resource Planning (ERP) kan du effektivt och bekvämt optimera och automatisera dina produktionsprocesser. ERP är en omfattande integrerad systemlösning som möjliggör hantering av resurser och processer i ditt företag.

WMS – EFFEKTIVT LAGERHANTERINGSSYSTEM

Ett enkelt Warehouse Management System (WMS) erbjuder flera betydande fördelar för företag som hanterar lager och logistik genom optimerad lagerhantering, bättre spårbarhet och minskad produktförlust.

BOKNINGSSYSTEM – ENKEL OCH SMIDIG BOKNING

Ett praktiskt och användarvänligt bokningssystem ger flera fördelar. Användarvänlighet gör bokning och hantering av bokningar smidigt både för kunder och personal.

Timkoll

SMIDIG

Tidrapportering

John Fröberg Ab hade behov av ett enkelt tidrapporteringssystem för sina kunder för att kunna följa upp de anställdas arbetstider och uppfylla de lagliga kraven för loggbok enligt svensk lagstiftning. Vi på Enkel Ab utvecklade Timkoll – ett komplett system med webbapplikation samt mobila appar för Android- och iOS-enheter.

I Timkoll finns det olika inloggningar för systemadministratörer, vilket gör det enkelt för dem att övervaka medarbetarnas arbetstider, genomföra nödvändiga ändringar samt hantera tidrapportering för fakturering och löneberäkning. Systemet innehåller även en logg för spårning och ändringar som uppfyller relevanta svenska lagkrav.

Anställda kan checka in och ut med hjälp av en gemensam stämpelklocka eller genom att använda Timkoll-mobilappen. Detta gör det möjligt för dem att enkelt och smidigt registrera sina arbetstider var de än befinner sig.

Tack vare Timkoll kan John Fröberg AB nu erbjuda sina kunder ett pålitligt system för arbetstidsuppföljning. Systemet uppfyller alla krav för arbetstidsregistrering och personuppgiftshantering, vilket garanterar både noggrannhet och integritet i hanteringen av känsliga data.

Timkoll

Framtidens

tidshantering.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

TA KONTAKT

Telefon: +358 44 9834866
E-post: office@enkel.fi
Öppettider: mån-fre 9-16
Adress: Köpmansgatan 16, 68600 Jakobstad
Är du intresserad av att samarbeta med oss eller vill du ha mer information om våra tjänster? Fyll i formuläret intill, så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Tack för ditt intresse!

App & Erp…

Möter du utmaningar i din verksamhet som du ännu inte hittat lösningar på? Att utveckla din egen applikation eller programvara kan vara den lösning du behöver för att stärka din verksamhet. Vi kan hjälpa till att öka effektiviteten och kostnadskontrollen i din verksamhet.

Foton och video…

Med bilder och videor skapar vi berättelser som fångar ögat och förmedlar kraften i ditt varumärke. Förbättra din marknadsföring, stärk ditt varumärke och locka de bästa talangerna till ditt företag med vår hjälp.

Kampanjer…

Om din marknadsföring inte ger önskat resultat kan bristen på optimering vara en orsak. Genom att analysera besökarna på din webbplats kan vi göra dina kampanjer lönsammare. 

Om oss…

Vi är en grupp passionerade marknadsföringsproffs. Vår mission är att göra saker bättre helt enkelt. Vi kombinerar vår mångsidiga erfarenhet och strategiska kompetens för att skapa effektiva marknadsföringslösningar både nationellt och internationellt.

Webbsidor…

Vi erbjuder SEO-vänliga, snabba och mobiltvänliga webbsidor som förbättrar din synlighet på Google-sökningar och möjliggöra realtidsövervakning av effektiviteten i dina marknadsföringsinsatser.

Kontakta oss…

Är du redo att ta din företagsmarknadsföring till nya nivåer? Låt oss vara nyckeln till din framgång. Kontakta oss så skapar vi tillsammans en synlighet som inte går obemärkt förbi.