Enkel…

Yksinkertaistamme, saavutamme tuloksia!

Meistä

Me ollaan Enkel, digitoimiston väki Pietarsaaresta. Meillä on yksi selkeä sääntö: yksinkertaistetaan hommat, mutta tehdään se kunnolla. Meidän missio tässä monimutkaisessa maailmassa on tarjota suoraviivaisia ratkaisuja. Uskotaan vahvasti, että avain parempiin tuloksiin on yksinkertaisuus!

Me ei turhaan jaaritella, vaan laitetaan hommat rullaamaan. Meidän tiimi on täynnä työmuurahaisia, joilla on palo hommaansa. Tiimissämme keskitytään selvästi ymmärtämään asiakkaiden tavoitteet. Meidän intohimo, luovuus ja tinkimätön työnteon meininki vie meitä kohti yhteistä päämäärää.

Kokemus kotimaisten ja kansainvälisten menestystarinoiden parista antaa meille vankan osaamisen pohjan. Ymmärrys asiakkaiden tarpeista ohjaa meitä kehittämään juuri sellaisia ratkaisuja, jotka tuottavat tuloksia. Täällä ollaan mukana asiakkaiden matkassa alusta loppuun asti – optimoidaan, kehitetään ja saavutetaan halutut tulokset yhdessä.

Päämäärämme

Yksinkertaistaen kohti vahvoja tuloksia!

Tiedämme, että maailma voi olla monimutkainen paikka, mutta uskomme vakaasti yksinkertaisuuden voimaan ja mottonamme on laittaa hommat rullaamaan.