Liity tiimiin…

Oletko innokas tekijä, jolla on intoa ja taitoa digimaailmassa? Haluatko olla osa ammattitaitoista tiimiä, joka yhdessä työskentelee kohti yhteistä päämäärää – vahvoja tuloksia?

Olemme sitoutuneet tarjoamaan selkeitä ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme. Tarjoamme jatkuvaa oppimista ja kehittymismahdollisuuksia, sillä tiedämme, että digitaalinen maisema muuttuu nopeasti, ja haluamme pysyä aina askeleen edellä. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme heidän tarpeensa ja tavoitteensa. Jokainen tiimin jäsen on keskeisessä roolissa asiakastyytyväisyyden rakentamisessa.
Jos sydämesi sykkii digitaaliselle luovalle työlle, olet juuri sitä, mitä etsimme.
Nappaa alapuolelta tuorein työtarjous!

Näin työskentelemme…

Meidän työskentelytapamme on kuin tehokas menestysketju: kokous, suunnittelu, toimeenpano, seuranta ja TULOS.

Aina asiakasta kuunnellen ja neuvoen varmistamme, että jokainen vaihe on suoraviivainen ja avoimesti viestitty. Kanssamme matka kohti tuloksellista lopputulosta on yksinkertainen ja asiakaslähtöinen.

Näin analysoimme…

Tutustu tapaamme analysoida ja tehostaa digitaalista mainontaa! Käytämme oikeaa analytiikkaa varmistaaksemme,

että markkinointisi kohdistuu juuri potentiaalisiin asiakkaisiin. Tarkan datan avulla optimoimme mainontasi tehokkaaksi. Mitattavuus ja data-analytiikka ovat vahvuuksiamme.

Näin toimimme tiiminä…

Meille vähemmän puhetta tarkoittaa enemmän tekoja – tiimimme on täynnä korkean työmoraalin omaavia ammattilaisia. 

Työskentelyprosessimme keskiössä on koko tiimin selkeä ymmärrys asiakkaan tavoitteista. Intohimomme, luovuutemme ja työpanoksemme eivät tunne säästöjä, kun kuljemme kohti yhteistä päämäärää.

Meidän tietotaito…

Meillä on kokemus sekä kotimaisista että kansainvälisistä menestyneistä markkinointikampanjoista.

Olemme digitaalisen kehityksen edelläkävijöitä, käyttäen viimeisimpiä työkaluja ja strategioita. Syvä ymmärryksemme asiakkaan tarpeista ohjaa meitä luomaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka erottavat yritykset kilpailijoistaan ja tuottavat tuloksia.

Tuloskeskeisyys..

Kalastamme, kunnes saavutamme tuloksia! Kokemus on vahvuus, olemme lanseeranneet monia yrityksiä ja 

tuotteita ja sen vuoksi työskentelemmekin askel askeleelta yhdessä kanssasi ja optimoimme, kunnes syntyy tuloksia.

Missiomme…

Yksinkertaistaminen ei tarkoita vähemmän vaan parempaa. Monimutkaisessa maailmassa,

jossa tietoa tulvii ympärillämme, pyrimme tarjoamaan selkeitä ratkaisuja. Uskomme vahvasti siihen, että yksinkertaistaminen on avain parempiin tuloksiin.

Latest News

Innokasta tekijää kaivataan!

Etsimme tiimiimme uutta jäsentä, jolla on palo digitaaliseen maailmaan ja halu saavuttaa yhdessä jotain suurta. Meidän porukassamme työskentely on enemmän kuin pelkkää koodin kirjoittamista; se on yhteisöllisyyttä, omintakeista huumoria ja yhdessä ratkottavia pulmia.

Etsimme web developeria, jolla on osaamista verkkosivujen ja sovellusten kehityksestä ja ylläpidosta. Mutta mikä erottaa sinut muista hakijoista? Se, että sinulla on myös intohimoa ja kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, erityisesti Google Adsista ja Metasta.

Mitä tarjoamme:

 • Mahdollisuuden osallistua monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien pariin.
 • Matalan hierarkian ja hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön ja prosesseihin.
 • Kannustavan tiimin tuen.
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet, voit työskennellä paikan päällä toimistollamme tai etätyönä, riippuen siitä mikä palvelee parhaiten työtäsi

Pääasialliset työtehtävät:

 • Verkkosivujen ja sovellusten kehitys ja ylläpito.
 • Maksullisen markkinoinnin, erityisesti Google Ads ja Meta, luonti ja optimointi.

Me Enkel tiimiläiset:

Vahvasti kasvava digimarkkinointiin ja myynnin kehittämiseen erikoistunut yritys. Olemme luovia ongelmanratkaisijoita ja meillä on palava halu löytää uusia keinoja luoda asiakkaille kasvua. Tarjoamme kaikki luovaan markkinointiin ja markkinointiteknologiaan liittyvät palvelut. Uskomme, että markkinoinnin pitää olla asiakkaillemme kasvun ajuri ja myynnin tuoja.

Autamme asiakkaitamme saamaan verkosta enemmän liikennettä ja muuntamaan sen laadukkaiksi liideiksi. Teemme yhdessä sisältöjä, hakukoneoptimointia, maksullista mainontaa sekä kehitämme verkkosivustoja ja sovelluksia. Mutta kaiken keskiössä ovat asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa tarpeet.

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta ohjelmistokehityksestä ja web-suunnittelusta.
 • Kokemusta WordPress-kehityksestä.
 • Aikaisempaa kokemusta sovellusohjelmointirajapinnoista (API).
 • Kiinnostusta oman osaamisen kehittämiseen ja halua jatkuvaan oppimiseen.
 • Kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Arvostamme myös:

 • Mainonnan strategioiden ja optimoinnin ymmärrystä.
 • Analyyttistä ajattelua.

Jos tunnistat itsesi yllä kuvatusta ja olet valmis ottamaan haasteen vastaan, lähetä meille hakemuksesi. Odotamme jo malttamattomina, että pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

OTA YHEYTTÄ

Puhelin: +358 44 9834866
S-posti: office@enkel.fi
Aukioloaika: ma-pe 9-16
Osoite: Kauppiaankatu 16, 68600 Pietarsaari
Oletko kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme tai haluatko saada lisätietoja palveluistamme? Täytä vieressä oleva lomake, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kiitos mielenkiinnostasi!

Vi är

RESULTATA

drivna.

Med en beprövad historia av att leverera mätbara resultat över en mängd olika branscher, strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa långsiktiga framgångar för våra kunder. Genom att kontinuerligt övervaka och analysera våra kampanjer anpassar vi våra strategier för att säkerställa att varje investerad krona ger maximal avkastning.

fdffvf

Att analysera är en kritisk process för marknadsföringsföretag, eftersom det ger insikter som kan driva effektiv strategisk planering och kampanjutformning. Genom att noggrant utvärdera marknadstrender, kundbeteenden och konkurrentaktiviteter kan företag anpassa sina erbjudanden för att bättre tillgodose kundernas behov. Analyser ger också möjlighet att mäta avkastning på investeringar (ROI)

fdffvf

Vi

ANALYSERAR

för att kunna veta strategi.